Helhetsterapi Friskvård Aromamassage soulrealignment

Tlf: 0739486636

Varmt Välkommen till

Indigo Harmoni och Helhet

I lugna omgivningar på Telestad erbjuder jag olika behandlingar med fokus på helheten och välmående för kropp och själ.

Telestad Hjärtenholm 1, 35591 Växjö

Tlf: 0739486636

Friskvårdsberättigade Behandlingar

Zonterapi

Kroppens alla organ finns representerade på fötterna. Vid att använda en speciell tryckteknik på utvalda zoner under fötterna och underbenen stimuleras blod och lymfvätskecirkulationen. En naturlig avgiftning och läkningsprocess sätts igång i kroppen.


Aromamassage

En avslappnande massage med eteriska oljor. Massagen utförs med lätta rörelser och oljan används för att påverka kroppsliga funktioner såväl som psykiska.

Öronakupunktur

Hela människokroppen avspeglar sig i örat. Vid att använda sig av nålar eller frö stimuleras punkter i öronen som påverkar kroppens funktioner. Signalerna går via kroppens nervsystem och stimulerar frisättningen av endorfiner och andra signalsubstanser från hjärnan gynnas positivt.Övriga Behandlingar

Akupunkt/Meridianterapi

Meridianer är enligt traditionell kinesisk medicin kanaler med energi (qi) som går igenom kroppen kryss och tvärs i ett osynlig nätverk. Om flödet av qi stagnerar kan skada, obalanser och sjukdom uppstå. Under behandlingen drar man en terapistav längs kroppens meridianer för att lösa upp blockeringar och återupprätta flödet i energibanorna.

Chakrabalansering

Chakra betyder ursprungligen hjul på sanskrit. Chakran kan sen på som energihjul som vår energi flödar igenom. När det uppstår obalanser i vår kropp, sinne och själ är ofta ett eller flera av våra chakran blockerade. med hjälp av chakrabalansering kan man lösa upp blockeringar så energin återigen kan passera obehindrat genom hjulen.

 Soulrealignment

I Akashakrönikan finns all information om din själ och resan den har varit med om. Soul Realignment är en metod som med tillgång till denna läser av din själsstruktur samt hittar de blockeringar som gör att det är svårt för dig att ta val som är i linje med din själ. Du får hjälp med att rena dessa på själsnivå och vägledning kring hur energierna från tidigare negativa val ser ut. Då kan du lättare lösa upp den negativa karman från dessa genom att medvetet göra positiva val som attraherar in mer av det du önskar dig i ditt liv.
I min praxis som helhetsterapeut har jag använt kinesiologin som huvudverktyg för att kartlägga blockeringar i kroppens eteriska, astrala och fysiska nivå. Många önskar att få fylla på med energi och känner att längre tid i underskott på vitalkraftsenergi leder till kroniska sjukdomar och smärtor.

Genom att skapa en ökad medvetenhet kring vart vi har våra energiläckager upplever jag att mina klienter tar kraften tillbaka till sig själva och inte längre blir beroende av någon annan för att hitta sin balans och energi. När vi får möjligheten att lära känna våran själ och ger den det den behöver, kommer den kopplas upp till en outtömlig källa av vitalkraft som därigenom kan tillrättalägga för kroppens egna förmåga till läkning. 

. Om du vet vem du är på själsnivå blir det lättare att styra undan läckage som kopplar dig ifrån källan till vitalkraft. Så att själens inre låga kan få brinna genom hela ditt värdefulla liv här på jorden.

Linda Kokaas
Helhetsterapeut och Advanced Soul Realignment Practitioner

 

Redan som barn fick jag erfarenheten av att komplementärmedicin har mycket att erbjuda och bestämde mig tidigt för att utbilda mig inom detta. 

Jag har jobbat som Helhetsterapeut sedan 2004. Jag har genomgått en fyraårig utbildning vid Norsk högskola för helhetsterapi och även en treårig vidareutbildning i energimedicin hos Audun Mykja vid Center för livshjälp. I 2020 fick jag mitt certifikat som Soul Realignment Practitioner.Sammantaget har det varit en mycket spännande resa genom kropp sinne och själ.

Jag inbringar harmoni och balans bland annat genom fysikaliska och energimedisinska behandlingar. Mina soulrealignmentsessioner ger et stort potential för transformation och jag erbjuder uppföljning och vägledningssamtal om du känner att du behöver flera verktyg för att hantera processen under tiden.


Bokning och priser


  • Alla behandlingar 60 min:   800 kr

  • Alla behandlingar 90 min:  1200 kr

  • Friskvårdsbidrag

Jag är registrerad leverantör av mina tjänster hos Epassi, Så du kan enkelt använda dig av ditt friskvårdsbidrag hos mig.

       Full Soul Realignmentsession med läsning av själsstruktur och rening av           blockeringar: 2500 kr

  • Enbart läsning av själsstrukturen:  800 kr

  • Rening av fastighet:  800 kr

Som advanced soulrealigniment practitioner erbjuder jag även andra läsningar och kan skreddarsy ett paket efter dina önskemål och behov. Alla läsningar kan göras på telefon och du får med dig en video/samtalsinspelning om du önskar.

Telestad Hjärtenholm 1, 35591 Växjö

Tlf: 0739486636

lindahelhet@gmail.com

Lör/Sön: stängt, Måndag-fredag: 10:00-18:00

Boka tid


Namn E-post Meddelande Skicka in